Workshops adults

DISSABTE 1 D’ABRIL
WORKSHOPS PER A PÚBLIC ADULT

Tots els tallers són gratuïts i tenen una durada d’una hora i mitja. Es prega puntualitat. Si vols reservar la teva plaça, envia un correu a territoriendansa@gmail.com.

10 h

NOVES TENDÈNCIES CONTEMPORÀNIES

Lipi Hernández

Estratègies que ens permetin practicar el moviment des de diferents sentits: barranc, caiguda lliure, salt, catarsi. Observar el pes, la forma, la força, la dinàmica, els plecs, la musculatura, la respiració. Com llançar el cos a l’espai.

12 h

POTÈNCIA I CONTROL
Oswaldo González. Cia 360GRaDOS

Reforç de les bases tècniques d’alineació postural, coordinació, treball del centre, suspensió, entrades i sortides de terra, canvis de pes, girs i inversions. Amb l’objectiu d’aconseguir el control de l’execució del moviment. Una vegada adquirida aquesta precisió, afegim el flux d’energia a través de sensacions, imatges i amplitud del moviment, per aconseguir el màxim potencial de l’alumne i del seu cos en acció.

14 h

DANSA TEATRE
Xavier Martínez. Cia Mar Gómez

L’objectiu principal d’aquest taller consisteix en apropar els seus participants a l’univers artístic de la Cia. Mar Gómez, introduir-los en la seva metodologia de treball i, alhora, incidir en  l’aprenentatge de tot un seguit d’habilitats tècniques relacionades amb la dansa contemporània i amb el teatre, per tal d’oferir eines per a la creació i la interpretació en l’àmbit de la dansa-teatre de manera introductòria.

16 h

BODY PERCUSSION
Anna Llombart

La Percussió Corporal es basa en fer ritmes amb
el propi cos. L’objectiu és desenvolupar o millorar
l’habilitat per a crear i expressar el ritme, establint
el cos com el principal instrument musical. Preparem el cos per a experimentar i viure la música, dansa i ritme internament, de la forma més natural i orgànica possible. A través d’una experiència viva, directa i dinàmica descobrim que estem ballant la música que estem creant amb el cos.

18 h

DANSA CREATIVA
Amanda Rubio

El cos és l’eina, el motor, el mitjà d’expressió, la forma, l’espai, el temps i l’estat. El canvi és la clau de l’experimentació.
El taller consta de tres parts: la primera per a conèixer el cos i les seves possibilitats de moviment. La segona, amb variacions al voltant de conceptes com la inèrcia, el pes, l’espiral i el desequilibri; i, per últim a partir d’eines senzilles, improvisarem amb la sensibilitat i els diferents estats corporals.