Portàtils

PORTÀTILS EN MOVIMENT

Per donar continuïtat durant l’any al Territori en dansa, oferim la possibilitat de formació amb ballarins de prestigi i conèixer nous artistes dins del món de la dansa actual.

Workshops  especialitzats i gratuïts. Adreçats a persones amb coneixements en alguna disciplina relacionada amb el moviment i les arts escèniques (teatre, dansa, circ i altres disciplines).

 

Tardor 2019

 

  • MOVIMENT CONTEMPORANI I URBÀ COM A MÈTODE D’ENTRENAMENT

Dissabte 26 d’octubre, de 10.30 a 13.30 h

Entrenament que consisteix a aplicar tècniques de moviment com el flying low, el moviment dinàmic o tècniques més contemporànies a les danses urbanes com ara el break, bounce o hip-hop, d’aquesta manera s’aconsegueix una fusió d’estils de dansa molt diferents creant moviments lleugers i enèrgics.

A càrrec de Marta Reguera Varela: ballarina, coreògrafa i formadora d’estils ben diferents com el flamenc, danses urbanes i dansa contemporània.

 

Portàtil Marta Reguera_Octubre (1).JPG

 

Primavera 2019

  • AVAILABLE BODY

Dissabte 1 de juny de 10.30 a 13.30 h

A càrrec de Maria Campos

AVAILABLE BODY_MARIACAMPOSTristan Perez-Martin

Treball mixt de tècnica release i treball de sòl. A través d’exercicis i seqüències de moviment, es dona èmfasi a la consciència espacial, al bon ús i alineament corporal i a l’eficiència de moure’s de manera orgànica i energètica. Es juga amb la dinàmica, els canvis de pes i la localització d’un centre baix per poder entrar i sortir del terra amb facilitat. Tot partint de la comprensió del moviment com a força interna i força motora.

 

 

  • KUNE

    Dissabte 6 d’abril de 10.30 a 13.30 h

Workshop a càrrec de la companyia Kernel Dance Theatre. L Kernel Dance Theatre  desenvolupa KUNE: un mètode de moviment per als seus processos creatius.

Junyi Sun_PORTATIL_KUNE

L’objectiu d’aquest mètode és crear un estat present i disponible en els cossos a través d’exercicis i patrons d’arts marcials, dansa contemporània i teatre.
Podríem dir que el mètode KUNE ens permet millorar l’autoconeixement del cos a partir del treball en equip.

 

Hivern 2018/2019

  • ACRODANSA. Verticals i tècniques acrobàtiques

Dissabte 24 de febrer de 10.30 a 13.30 h

Workshop a càrrec de Adrián Pérez Ramos, ballarí, coreògraf i especialista en gimnàstica artística d’alt rendiment.

portatil_acrodansa.jpg

A través de la dansa contemporània i de la tècnica purament acrobàtica que utilitzen els gimnastes, es treballarà el cos per atorgar-li major dinamisme, flexibilitat i equilibri, explorant noves tècniques per enriquir les nostres coreografies.

 

 

  • DANSA I CONSCIENCIA DEL COS: Ioga i moviment

Dissabte  27 de gener de 10:30 a 13:30h

A càrrec de César López. Ballarí, creador i docent. Estudia dansa contemporània en Barcelona i Viena. Professor de Ioga. Com a ballarí ha treballat amb companyies com la Fura dels Baus, Roberto G. Alonso, Medhifarajpour, Karolina Rychlik, HMD (Hand made Danse), …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tardor 2018

  • RITME PER A BALLARINS:  viure el ritme per esdevenir la música

Dissabte 15 de desembre, de 10.30 a 13.30

A càrrec d’Anna Llombart, ballarina i coreògrafa

AnnaL-3.jpg

Anomenem Escolta Activa a la motivació de crear una nova actitud envers la música i el ritme: com els sentim i com els expressem. Identificar el què la música i el ritme ens intenten transmetre per tal de poder-ho encarnar, enlloc de limitar-nos entendre’ls intel·lectual o conceptualment. Vehicularem aquesta Escolta Activa a través de la percussió corporal, ja que neix de la creació de ritmes amb el propi cos, que tan poden ser escoltats com físicament sentits. L’Escolta Activa utilitza el cos i les eines de la percussió corporal com un mitjà d’ “empassar”, interIoritzar i dirigir la melodia i el ritme interiorment.

 

 

  • Entre el teatre físic i la dansa

Dissabte 17 de novembre de 10.30 a 13.30 h

Impartit per Olivier Décriaud i la Cia si tu t’imagines

portatil

Convidem el cos a la teatralitat: ens aproparem a conceptes fonamentals com el pes, l’articulació (física i espacial) i els ritmes, i anirem jugant amb ells a través d’exercicis i improvisacions. Utilitzarem la paraula, la música la dansa i elements d’acrobàcia

El taller ofereix un espai de descobriment per a totes aquelles persones que desitgin explorar els coneixements tècnics i artístics que permeten desenvolupar l’expressivitat corporal i posar el cos al servei de la imaginació.