TERRITORI EN DANSA URBANA

BASES TD All Styles Battle

Data: Divendres 15 de novembre de 2019

Horari: Inici a les 19 h

*Les persones participants hauran de ser-hi 30 minuts abans de l’inici de la batalla.

Lloc: Centre Cívic Teixonera. Carrer Arenys, 75 (Barcelona)

L’All Styles Batlle 1 vs 1 vol donar visibilitat i oportunitat a ballarins i ballarines de l’àmbit de les danses urbanes. S’amplia el cicle anual de Territori en Dansa amb danses urbanes. Aquest cicle està emmarcat dins de la programació del Hop Festival 2019 de Barcelona.

 

Participants

Adreçat a majors de 14 anys que practiquin algun estil de dansa urbana (hip-hop, popping, locking, krumping, breaking, dancehall, waaking, voguing, electro, house, afrobeat, etc.).

 

 Inscripció

La inscripció al concurs és gratuïta. Les persones que estiguin interessades a participar-hi hauran d’omplir el formulari en línia disponible a (Inscripció TDU 2019).

Si ets menor d’edat i vols participar a la All Styles Battle fes-nos arribar el següent formulari a territoriendansa@gmail.com (Autorització menors TDU 2019)

Només s’acceptarà una inscripció per persona.

Només s’admetran les 40 primeres inscripcions rebudes. La resta passarà a formar part de la llista d’espera, mantenint l’ordre d’inscripció.

En tots els casos es confirmarà per correu electrònic la recepció de la inscripció.

Totes les persones participants es comprometen a actuar el divendres 15 de novembre, davant del jurat i el públic al Centre Cívic Teixonera, (carrer Arenys, 75, 08035 Barcelona). Tothom haurà de presentar-se mitja hora abans de l’inici de l’All Styles Battle, a les 18.30 h i  en cas de no assistir-hi la persona quedarà exclosa del concurs.

La inscripció suposa l’acceptació de les bases especificades en aquest document.

 

Procediment

Les 40 persones inscrites hauran d’improvisar individualment durant 1 minut davant del jurat i del públic. Se n’escolliran 16, les quals actuaran, en una segona fase, en format battle 1 vs 1 all styles. D’aquesta fase sortiran 8 finalistes. La tercera fase, on participaran els i les 8 finalistes de la batalla 1 vs 1, es durà a terme en format 7 to Smoke. Els/les dos ballarins/es que més rondes hagin passat hauran d’enfrontar-se a 3 rondes 1 vs 1. En aquesta última etapa el jurat proposarà per a cada ronda un concepte sorpresa (per exemple, ballar amb música clàssica, amb música molt lenta, ballar al terra…).

Tota la batalla estarà dinamitzada per la Soul Dance Center de Sabadell, i els ballarins i ballarines hauran de defensar el seu estil amb la música que els toqui. S’ha de tenir en compte que no guanyarà qui més estils domini sinó qui millor s’adapti a la música que estigui sonant.

Es valorarà la creativitat, l’estratègia, l’expressió, la projecció i el desenvolupament dels coneixements en la improvisació.

El DJ Smiley Rock i l’speaker Alvar Marcos conduiran l’All Styles Battle.

 

 

Premis

Hi haurà 2 premis: el del jurat i el de la votació popular.

Premi jurat

El jurat estarà format per Izaskun Ortega a.k.a. Miss Izzy, Karol Galindo a.k.a. Misty-k i Artis fsc. El premi consisteix en:

  • Premi econòmic de 200 €
  • Residència de 180 h al Centre Cívic Teixonera durant els 12 mesos consecutius al concurs. (Aquesta residència estarà subjecte a la signatura d’un contracte entre ambdues parts tenint en compte les preferències del guanyador/a i la disponibilitat de l’equipament).
  • L’espectacle que resulti de la residència s’estrenarà a la següent edició de Territori en Dansa Urbana.
  • Beca a determinar per assistir a cursos de formació per a professionals a la Soul Dance Center. (Durant l’any 2020)

 

Premi votació popular

El públic assistent escollirà el o la guanyadora d’entre els 40 participants després de la primera fase. La persona seleccionada es comunicarà un cop hagi finalitzat la batalla. El premi consisteix en:

 Residència de 100 h al Centre Cívic Teixonera durant els 12 mesos consecutius al concurs. (Aquesta residència estarà subjecte a la signatura d’un contracte entre ambdues parts tenint en compte les preferències del guanyador/a i la disponibilitat de l’equipament).

  • L’espectacle resultant de la residència s’estrenarà al Desplaça’t. Festival d’arts de carrer 2020 que organitza el Centre Cívic Casa Groga al mes de juny.
  • Inscripció gratuïta a un taller formatiu del Centre Cívic Teixonera. (Durant els trimestres d’hivern o primavera de 2020)

En cas d’empat entre el premi de la votació popular i el del jurat, serà l’organització qui decidirà com procedir.

 

 

Disposicions finals

Qualsevol cosa no contemplada en aquestes bases seran resoltes pel Centre Cívic Teixonera.

Les imatges o enregistraments vídeo gràfics de la final es podran fer servir per a la difusió del cicle Territori en Dansa Urbana a les xarxes socials del Centre Cívic Teixonera i del HOP Festival.

L’acceptació d’aquestes bases implica que les gravacions o fotografies que es puguin realitzar durant el cicle apareguin en enregistraments vídeo gràfics i fotogràfics corresponents a les activitats fetes al Centre Cívic Teixonera i en les difusions previstes per a les seves activitats, tant en premsa escrita com en difusions digitals pel Territori en Dansa.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a territoriendansa@gmail.com