Inauguració

ESPECTACLES D’INAUGURACIÓ: DIVENDRES 3 DE MAIG, a partir de les 21h

  • Pavlov’s daughters. Cia ABCD.

    abcd_pavlov.JPG

La manipulació comença al jardí d’infància. Es trasllada a la publicitat, als carrers i al

 cervell dels vianants. Ens preguntem “què som?”, “per què som aquí?”. Dos cossos dansen allà on podrien córrer ignorant autoconsciència. Per què?, Per què?, Per què?, Per què? Per què? «A l’escola ens van ensenyar a odiar i aquell dia – en tinc constància – no va faltar ningú a classe.»

Intèrprets: Albert Bassas i Manuel Monro Al piano: Álvaro Ortega

 

  • LAPSO. Maria Conde “Xoxe”

Lapso és el temps atrapat entre dos límits. La quantitat és la mateixa, però el ritme és diferent. Lapso és una llacuna en la qual cadascun es desplaça al so de les seves braçades, és una resposta a tots aquells que respiren el temps dels altres abans de centrar-se en el seu propi moviment: I això… Té futur? Quan ho acabaràs? I tu… per a quan? Se’t passa l’arròs, eh? Lapso és la resposta a moltes qüestions. És una forma de dir: “corre tu i deixa ja de dir-me que el meu temps constreny”.

Intèrpret: Maria Conde “Xoxe” Producció: Centre Cívic la Teixonera 

LAPSO.jpg

 

  • UNE BARQUE SUR L’OCEAN. Col·lectiu Tixuem i Lluís Avendaño

En el centre, un piano
Notes sortides de les seves entranyes
Juguen
Ballen
I gaudeixen…
de l’espai que les acull
En el centre, el piano vibra

Performance i improvisació a partir de la peça del mateix nom de Maurice Ravel.

Intèrprets: María de Vicente, María Conde “Xoxe” i Tania Libertad Ávila Al piano: Lluís Avendaño

unebarque3 copia

  • SIN-CON-TACTO. Liant la Troca

Tócame. Sin la mirada desnuda, con vergüenza y timidez, sin pudores blancos, con la boca lavada. Sin la piel de las manos, con todos los dedos, en el ojo, sin mi sombra teñida, con tu voz ultrajada. Sin compás de violín, con escuadra y cartabón, sin instinto edulcorado, con intención perfumada. Sin control oxigenado, con añadidos perturbadores, sin presente ni regalo, con la insoportable gravedad de no ser nada.

Fernando Sánchez

Tracta de la necessitat d’estar en contacte amb els altres i també amb un mateix. Com a través dels diferents sentits establim relacions, pertànyer a un grup o estar en parella. També la necessitat d’estar sol en l’espai esperant a algú o simplement que alguna cosa ocorri. Un món divers on tot pot ocórrer, amb fortes personalitats que desitgen i es desitgen que permeten al públic ser còmplice de les seves trobades. És una acció de teatre-dansa integrada.

Direcció: Jordi Cortés i Gloria José

foto cartel troca2