– Acro-Contemporània

A càrrec de Adrian Pérez Ramos

Actualment, es dóna una interacció constant entre totes les tècniques del treball corporal. Utilització i fusió d’acrobàcia, dansa vertical, danses urbanes, contemporània …

A través de la dansa contemporània i de la tècnica purament acrobàtica que utilitzen els gimnastes, treballarem el cos per atorgar-li major dinamisme, flexibilitat i equilibri, explorant noves tècniques per enriquir les nostres coreografies.

Adrián Pérez és ballarí i especialista en gimnàstica artística d’alt rendiment.

Neix a Tenerife el 6 de Juliol del 1984. De petit rep una formació en gimnàstica artística masculina. Al 2005 es trasllada a Barcelona on finalitzarà la llicenciatura de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, especialitzant-se en gimnàstica artística d’alt rendiment, a INEFC Barcelona.

En aquest moment comença a interessar-se per la dansa, realitzant diferents cursos de dansa clàssica, neoclàssic i contemporània, passant per diferents escoles com Area Escola de Dansa, Eulàlia Blasi i S-Tudio.

També s’interessa per la dansa vertical i rep classes de la companyia “Del Reves” y també a l’espai Onair Barcelona, on realitzarà un espectacle on s’hi combina la dansa contemporània, vertical i aèria.

Al mateix moment comença a fer de professor a l’escola de dansa “La Galeria”, impartint classes d’acro-contemporani, i augmentant la seva formació a les classes de contemporània que Joahn Volkmar realitza al mateix espai. En aquesta escola passarà a formar part de “La Jove de la Galeria”, i realitzarà diferents actuacions amb la peça “El Peso del Alma Olvidada” i “Jo:6”(espectacle guanyador del concurs Escena Nord ).

Paral·lelament a la seva formació artística dedica molt temps al gimnàs de Sant Boi on imparteix classes de Gimnàstica Artística Masculina i Gimnàstica Aeròbica.

adrian_acrodansa

 

Classe gratuïta

Dissabte 14 de març de 2015 de 18 a 19.30 h

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s