W@zap #..?

Qui som?  

Som un grup d’artistes emergents que venim de països diferents, però que portem un any vivint aquí; treballant i creant a Barcelona, formant part d’una comunitat internacional d’artistes d’aquesta ciutat. Comptem amb trajectòries molt diverses amb experiències i formacions diferents. Ens uneix el fet de ser artistes independents que tenim el cos com a eina principal del nostre treball i que busquem noves maneres de relacionar-nos amb el món a través d’ell.
Som un equip artístic que pertanyem a la generació Y, i això vol dir que som la primera generació que vam créixer de la mà de la tecnologia digital, però que fins a la nostra adolescència no van existir els smartphones, ni teníem Facebook. Hem viscut un canvi important i estem processant les conseqüències.

@ Idea original, direcció y coreografia:
Kata Balogh (HU) 
@ Intèrpretes:
Yucef Zraiby (LB) 
Clio van Kerm (BE)
Aymeric Forner (FR)
María Clara Dornelas (BR)
Lorenzo Massa (IT)

Què fem? 

W@zap #..? És un projecte de nova creació d’arts escèniques dirigida per Kata Balogh que fusiona la dansa contemporània, la performance site-specific i les noves tecnologies mòbils. El seu tema principal són les conseqüències socials, espacials, sensorials i corporals de l’ús excessiu de mòbils en el nostre dia a dia.
Una proposta innovadora i interactiva que entrellaça disciplines, cossos i espais diferents. Una creació que en comptes de negar la digitalització, la utilitza per a qüestionar-la. Un mirall construït de cossos, pantalles i espais paral·lels amb la intenció de que ens preguntem: què passa?

Dossier artístic

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s