SOBRE EL TERRITORI

territori_sensemarc
Cicle anual de dansa:
noves tendències i participació

L’elecció del nom

“Territori”. Un Centre Cívic és el aglutinador i dinamitzador de les necessitats culturals del territori. El Centre Cívic, com a laboratori de cultura i proximitat del barri, és el nexe d’unió del territori. Què i qui formen aquest territori? Els equipaments de l’entorn, els comerciants, les entitats, el veïnatge, i tots iguals d’importants . És per això que el naixement d’un nou cicle cultural sense els agents que formen el territori, no hi serviria de res. L’elecció d’aquest terme, resumeix de manera amplia el concepte de xarxa i de convivència entre tots ells.

El concepte en dansa” indica el moviment, l’expressivitat en moviment, a través de la música i el cos.

Moviment associatiu

“Territori en Dansa” sorgeix de la necessitat del moviment actiu de l’entorn, la necessitat de expressar-se a traves del cos i la música. El barri de la Teixonera, és un barri amb un moviment associatiu actiu molt important a nivell de Barcelona. Territori neix com una plataforma, tan com acollidora com a dinamitzadora, davant la necessitat de participació e interrelació a través de la dansa.

Reflexió sobre la Dansa

Actualment la dansa juga amb la necessitat de no establir límits entre estils, amb la necessitat de l’ambigüitat en tots els seus estils, la gana de fusió i noves tendències per tant, que els eixos conductors de “Territori en Dansa” seran, l’actualitat, la fusió, les noves tendències i la participació col·lectiva.

TERRITORI EN DANSA
El cap de setmana del  1, 2 i 3 de març del 2013, es va estrenar al Centre Cívic Teixonera un cicle de dansa, noves tendències i participació. Workshops on poder experimentar diferents fusions de dansa, espectacles, mercat d’intercanvi de complements de ball, sortida subvencionada a un espectacle, conferències, projeccions de video dansa
A més un concurs de ball on  mostrar les habilitats…

Quant a territoriendansa

Nou cicle anual de dansa i noves tendències participatives. Centre Cívic Teixonera. Districte d'Horta-Guinardó. Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s